Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

14. Kocaeli Kitap Fuarından yeni rekor; 1 milyon 23 bin 514 ziyaretçi

14. Kocaeli Kitap Fuarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal’ın katılımıyla düzenlenen törenle seneye yeniden görüşmek dileğiyle kapılarını kapattı.

14. Kocaeli Kitap Fuarından yeni rekor; 1 milyon 23 bin 514 ziyaretçi
14 Ekim 2024 - 11:56

Fuarda görev yapan Büyükşehir personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Dr. Baraçlı, 14. Kocaeli Kitap Fuarını 05-13 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca 1 milyon 23 bin 514 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. Genel Sekreter Baraçlı, ‘’Bu yıl da Türkiye’nin en önemli yayınevlerini, yazar ve şairlerini söyleşi ve imza etkinlikleriyle okurlarıyla buluşturduk. Kocaeli’den ve çevre illerden gelerek Kitap Fuarımızı ziyaret eden, Türkiye’nin en büyük kitap fuarı unvanımızı bir kez daha taçlandıran herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FUARI

Kapanış programında ilk olarak söz alan KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Eren, ‘’Kocaeli’ne yakışır bir etkinlik oldu. Kent birliğini en güzel şekilde yansıttığımıza inanıyorum. 63 bin öğrencimizi buraya yönlendirerek desteğimizi verdik. 15. Kocaeli Kitap Fuarında yeniden bir araya gelmek ümidiyle’’ dedi. Kocaeli Kongre Merkezi etkinlik alanında düzenlenen programda fuarda görev alan personelle bir araya gelen Genel Sekreter Baraçlı, ‘’Öncelikle hepinizi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın adına selamlıyorum. Sadece Kocaeli’den değil çevre illerden de çok sayıda kitap dostu fuarımıza gelerek kağıttan dünyaların keşfine çıktı. Her yıl artan bir ilgiyle yoluna devam eden 14. Kocaeli Kitap Fuarı’nı 1 milyon 23 bin 514 kişi ziyaret etti. Fuarımız böylece Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olma unvanını bir kez daha taçlandırdı. Fuarımıza katılan yayınevleri de Kocaeli Kitap Fuarının tek büyük kitap fuarı olduğunu bize ifade ediyor’’ açıklamasını yaptı.

GELENEKSEL PASTA KESİMİ

Genel Sekreter Baraçlı, ‘’Kocaeli Kitap Fuarı’na sahip çıkan tüm Kocaelili hemşerilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunarım. Şunu açıkça burada söylemek isterim ki; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekten büyük, güçlü ve birbirine sevgiyle bağlı bir aile. Bu başarıdaki en büyük unsur çalışanlarımızın gayreti ve emeğidir. Ben nice 14 yıllara diyorum. Sizlerin azmi ve başkanımızın liderliğiyle çok daha güzel projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Kıymetli çalışma arkadaşlarım; sizler fuar boyunca Kocaeli’den ve çevre illerden gelen misafirimizlerimizi en güzel şekilde ağırladınız, emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bu başarı sizin. 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda buluşmak üzere hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum’’ şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tüm personelin katılımıyla geleneksel pasta kesimini gerçekleştirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum